Koronavírus intézkedés

Kedves Vendégeink!


Jó hírünk van! Szállodánk 2021.05.01-tól úrja megnyitotta kapuit védettségi igazolvánnyal rendelkező Vendégeink számára.
Éttermünkben szintén a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeket tudjuk fogadni, megújult teraszunkon azonban bárki helyet foglalhat.

Étterem/terasz nyitva tartása:
Vasárnaptól - csütörtökig: 11.30-22.00
Péntek- szombat:             11.30-22.00


Menü rendelés, illetve a szűkített étlapról kiszállítás visszavonásig továbbra is működik. Szombati és vasárnapi napokon nincs kiszállítás!

Menü rendelése 10:00-ig kiszállítás 11.30-15:00-ig
Tel: 06/30 683 7508
      06/95 320 045
E-mail: vadkert@vadkertmajor.hu

Vigyázzunk egymásra!

Jó egészséget Mindenkinek!

Harmónia és tradíció természetesen

Ha szeretne elszakadni a nagyváros zajától, csendes és békés környezetre vágyik, ahol idilli környezetben feltöltődhet, hotelünk a legideálisabb választás az Ön számára. A levegőben a mezei virágok, a Rába parti természet és az ősi tölgyesek semmivel össze nem hasonlítható illatát hozza a szél. A Vadkertben – úgy, mint hajdanán – találkozhat környékbeli erdei állatokkal, vagy majorsági háziállatokkal is. Ha lovagolni támad kedve, a kétszáz éve alapított ménes szebbnél szebb lovai közül válogathat. És ha úgy tartja kedve, a karnyújtásnyira lévő európai hírű termálfürdő kitűnő vizének gyógyító erejével nyerhet felfrissülést.

Jó hírünk van, ez a hely nemcsak a képzeletében létezik!

Az igazi kikapcsolódás élménye nem luxus. Töltődjön fel energiával nálunk!
Isten hozta a sárvári Vadkert Majorban!

Lovak bértartása

Lovak bértartását vállalunk Sárváron a Vadkert Majorban***

Vadkert Major *** Lovarda

A Vadkert Major jól felszerelt lovardájában korhatárra való tekintet nélkül várja az érdeklődőket, a lovagolni vágyó gyermekeket, fiatalokat és felnőtteket egyaránt. Rendelkezésünkre áll egy 4 évszakos lovaspálya, futószáras kör a kezdő lovasok részére, valamint fedeles körlovarda.

Recepció

A Vadkert Major Recepciója új helyre költözött. Megújult környezetben várjuk régi és új vendégeinket az Étterem és Rendezvényterem épületében. Bejárat az épület fürdő felöli oldalán található.

Rendezvényterem

Vadkert Hotel Étterem és rendezvényterme idális helyszín esküvők, konferenciák, céges és családi rendezvények lebonyolítására.

Vadkert Major

A Nádasdy-vár történelmi vadaskertjének vadregényes természeti környezetében, a legelésző lovak fenséges látványával és a méltóságteljes 200 éves tölgyfa időtlenségével várjuk a hozzánk betérőket.

Szálláshelyeink

A XIX. századi majorsági épületegyüttest a helyi kultúra és történelem által újraértelmeztük, Vas megye népművészetével ékesítettük, hogy a XXI. század kényelmét biztosítsuk pihenni vágyó vendégeinknek.

Konyhánk

Házias ízekkel hal-és vadételekkel várjuk kedves vendégeinket éttermünkben
Fotók: www.lovasfoto.hu