Főételek

Főételek

Párolt szarvas/vaddisznó comb birsalmás párolt káposztával és pirított burgonyával2.950,-Ft
Marhabélszín rukkolás vajjal, pirított burgonyával és friss spárgával4.600,-Ft
Vadkert füveivel ízesített bélszín érmék erdei gombamártással és parázsburgonyával4.550,-Ft
Csirkemell filé sonkába göngyölve, zsályával sütve, tagliatelle-vel és olvasztott paradicsommal2.100,-Ft
Roston sült pecsenye kacsamáj ropogós hagymakarikákkal és pirított burgonyával1.775,-Ft
Fogas steak spárgával, petrezselymes újburgonyával és narancsos vajmártással2.350,-Ft
Rostonsült fogasfilé rukkolás burgonyapürével és zöldség-pelyhekkel2.300,-Ft
Gombafejek rántva párolt rizzsel és tartármártással1.370,-Ft


„Ami nem hiányozhat”

„Ami nem hiányozhat”

Erdélyi fatányéros (vegyes rostonsültek salátával, steakburgonyával)2.800,-Ft
Bécsi sertésborda hasábburgonyával1.850,-Ft
Vadkerti sertésborda hasábburgonyával (kolbásszal, gombával, sajttal töltött borda rántva)2.190,-Ft
Cordon bleu sertésből hasábburgonyával2.190,-Ft
Vadsült barnamártással, burgonyakrokettel és áfonyával3.460,-Ft
Szarvas/vaddisznó comb vadasan zsemlegombóccal3.150,-Ft
Kétszemélyes vadászkaland
(párolt és frissensült vadhúsok, krokettel, burgonyafánk, vörös káposztával,áfonyával)
5.300,-Ft
Vadpörkölt vasi dödöllével1.900,-Ft


Vasi ízek

Vasi ízek

Bélszíncsíkok pirított tökmaggal, tökmagolajos salátaágyon
2.490,-Ft
Vasi dödölle lilahagymával, tejföllel leöntve750,-Ft
Erdei gombás vadragu rizzsel és házi céklával2.400,-Ft
Sárvári almás lepény690,-Ft


A régiós ételek felhasznált alapanyagainak nagy része helyi kistermelőktől származik.


Fotók: www.lovasfoto.hu