Párolt vadcomb birsalmás pároltkáposztával és pirított burgonyával | 2.950,-Ft |
Vadsült barnamártással, burgonyakrokettel és áfonyával | 3.450,-Ft |
Vadcomb vadasan zsemlegombóccal | 3.150,-Ft |
Kétszemélyes vadászkaland / párolt és frissensült vadhús, krokett, burgonyafánk, párolt káposzta, áfonyalekvár | 5.600,-Ft |
Vadpörkölt vasi dödöllével | 2.200,-Ft |
Dióbundás rántott vaddisznókaraj tökmagos burgonyapürével | 2.800,-Ft |
Fokhagymás vaddisznó roston, petrezselymes pirított burgonyával, áfonyalekvárral | 2.800,-Ft |
Erdei gombás vadragu párolt rizzsel és házi céklával | 2.400,-Ft |
Halételek
Fogas steak spárgával, perezselymesburgonyával és citromos kapormártással | 2.600,-Ft |
Rántott fogasfiléfűszeres steakburgonyával, tartármártással | 2.600,-Ft |
Szárnyasból készült ételek
Csirkemellfilé feketeerdei sonkába göngyölve, zsályával sütve, tagliatelle-vel, olvasztott paradicsommal | 2.300,-Ft |
Rántott csirkemell rizi-bizivel | 2.100,-Ft |
Rostonsült pecsenye kacsamáj ropogós hagymakarikákkal és pirított burgonyával | 2.100,-Ft |
Sertéshúsból készült ételek
Rántott borda hasábburgonyával | 2.100,-Ft |
Vadkerti sertésborda hasábburgonyával (töltve kolbásszal, gombával, sajttal) | 2.300,-Ft |
Cordon bleu hasábburgonyával sertés / csirke | 2.300,-Ft |
Erdélyi fatányéros (vegyes rostonsültek: csirkemell, sertéskaraj, marhabélszín, salátával, steakburgonyával) | 2.900,-Ft |
Marhahúsból készült ételek
Bélszínlángos rukkolás vajjal, pirított burgonyával és spárgával (200 g) | 4.900,-Ft |
Beefsteak BBQ mártással, idényzöldségekkel, parázsburgonyával (250 g) | 5.400,-Ft |
Gombafejek rántva párolt rizzsel, tartármártással | 1.600,-Ft |
Vasi dödölle lilahagymával, tejföllel leöntve | 750,-Ft |
Grillezett camembert balzsamecetes friss salátával | 1.500,-Ft |
Túrós tészta (igény szerint tepertővel) | 1.100,-Ft |
Chefsaláta (friss zöldségek, sonka, tonhal) | 1.300,-Ft |